Treceți la conținutul principal

Cea mai bună răzbunare

        Ura și rușinea sunt o motivație cu două tăișuri, ajungi în cele din urmă să-ți îndeplinești planul, dar vei rămâne cu cicatrici greu de uitat.
Tu ești un mic dictator ce-si face zilnic scenarii și îți dorești ca toți cei care interacționează cu tine să-l respecte. Dar nu va fi niciodată așa și trebuie să înveți că te vei răni singură dacă ai prea multe așteptări. 
          Iar dacă alții ne calcă în picioare demnitatea....ne rămâne un gust amar al răzbunării. Ne gândim poate zi și noapte cum să facem trădătorul să sufere sau cum să-l facem să regrete că ne-a pierdut încrederea.
Dar toate aceste gânduri negative aduc in viața noastră doar eșec. Cea mai bună răzbunare nu este o insultă sau o palmă, ci succesul. 
        Oamenii care ne urăsc așteaptă un singur gest de care ei sa profite și să te pună intr-o lumină rea. Ei au experiența de a fi lacomi și laudarosi. Ei așteaptă ca tu să ridici vocea. 
Nu este ciudat cum un vecin te sună de fiecare dată când dai muzica prea tare, dar niciodată când te cerți și țipi pentru a te calma? Oamenii nu suportă ideea că tu esti fericit, iar ei trebuie să-și lingă singuri rănile. 
Ei urăsc să te vadă puternică, capabilă să te întreții singură, dornică să experimentezi ceva nou.
    Succesul și indiferența sunt cheia răzbunării. Fă-i să regrete că nu te credeau capabilă și radeau de visul tău. Te vor judeca, dar tu vei trăi  cum ei pot doar visa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O alta generatie sacrificata

Am o deosebita stima pentru profesorii ce-si iubesc meseria.  Orice  padure  are uscaciunile ei, dar, tare ma tem ca in Romania se va preface   intr-un  desert .  Nu pot intelege de ce sistemul se lupta sa alunge tinerii din tara, din scoala, sa le distruga visurile si sa asiste cu satisfactie in fata unui val de lacrimi, dezordine si dispret fata de lectura. Generatia ce a terminat frumosii ani de liceu in 2016, a avut ghinionul de a fi sacrificata in fata unor ''puteri nemarginite'' (si vor ramane mult timp asa daca populatia manipulata nu se foloseste de liberul-arbitru si de vot).   Pentru un profesor frustrat.. In 2016 tezele au fost corectate in alt judet. Profesorii ce  amenintau cu pasiune ca vor face greva, ca vor deveni modele pentru elevi, pentru a le arata ce inseamna sa lupti pentru drepturi..au capitulat.. Daca nu ati fost in stare sa va uniti, sa obtineti salarii decente de ce va razbunati pe noi, pe elevi?  Ce vin

Sfaturi utile pentru o vacanță reușită la Paris

          De la orașul luminilor, la orașul îndrăgostiților, Parisul este o destinație ideală pentru orice iubitor de artă, care te va fascina și te va convinge să revii pentru a doua oară. Incontestabil, Parisul nu este doar capitala unei țări, ci capitala unei istorii si a unei lumi gotice, o moștenire aparte care adăpostește amprente ale iluminismului.  1. Trebuie să-ți faci un plan cu obiectivele turistice ce te-ar fascina și să fii conștient că nu poți să le vizitezi pe toate în 2-3 zile. Ajungi foarte greu de la un obiectiv la altul pe jos și trebuie să folosești pentru confort și eficacitate mijloacele de transport.  Cel mai bun mijloc de transport este metroul, fiind complex este si bine organizat, cu numeroase hărți și semne. 10 bilete costă  13 euro. Îți recomand să folosești un autobuz OPEN TOUR PARIS, costă 34 de euro, dar este cea mai bună alegere care-ți permite să te plimbi confortabil în Paris și să vizitezi  cât mai multe locuri într-un interval scurt. 2.

Lysaskin Xerolys

  Pielea este precum un jurnal care spune o poveste despre tine, dar stă în puterea ta să poți schimba oricând cursul poveștii, oferindu-i îngrijire și protejând-o. Daca o știi uscată, cu tendință de descuamare sau tendință atopică înseamnă că bariera cutanată este afectată și ai nevoie de o îngrijire avansată. Descoperă gama Lysaskin și schimbă firul poveștii pielii tale! Produsele Lysaskin sunt dezvoltate și fabricate în Franța în strânsă colaborare cu cei mai importanți medici dermatologi și cosmetologi. Portofoliul de produse cuprinde produse pentru aproape toate stadiile de uscăciune a pielii: de la piele uscată la piele sever uscată, piele cu tendință atopică sau psoriatică, bătături.