Treceți la conținutul principal

Super BLOG

 

Mereu am fost pasionată de competiții pentru că acestea te inspiră sa-ti depășești limitele, să-ți dezvolți talentul și creativitatea. Cel mai bun mijloc prin care reușești aceste performanțe este participarea intr-un proiect de succes, Super Blog, o formulă magică pentru dezvoltarea personală unde vei avea parte de critici constructive si de premii geniale. 


Este pentru prima dată când voi participă intr-un proiect de anvergură, așa că vă aștept cu o susținere aici. 

Avem nevoie de noi provocări pentru evoluție. ❤

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cetaphil

Cei de la NeolaPharma-Galderma și Cethapil mi-au trimis un kit, cu un aspect adorabil, pentru testare. Am rămas uimită de mostrele ambalate, de modalitatea prin care mi-au trimis pachetul, fapt care demonstrează din nou că își respectă clienții. Mărturisesc că nu am mai încercat produsele acestora, dar am fost mereu curioasă de acestea, observând cât sunt de promovate în cercul meu de prieteni, dar și in mediul online. Lotiunea de curățare ușor spumantă hidrateaza, dar si calmează pielea ce este predispusă la eczeme. Este potrivita atat pentru pielea bebelusilor, dar și pentru adulți. Din experiența personală am remarcat faptul că previne iritarea sau uscarea pielii si o menține catifelată.

Eternitatea

Era locul unde ne sărutam atinși de patima unei frenezii fără leac. Erai viciul care mi-a dat simțul culorii. Erai un răzvrătit care mă lăsa în ale singurătății brațe. Era colțul unde îți ascultam poveștile din călătorii, unde îmi prezentai suveniruri din peripeții. Eram geloasă pe servieta pe care o luai mereu la drum. Mă uitam cu ură la obiectele tale care-ți alinau dorul de casă.  Erai fericit. Iar eu te așteptam acasă, neștiind că am devenit doar un suvenir anost pe care-l revezi doar sa-l dezgropi din praful nostalgiei. Buzele care-ți alinau setea de iubire acum au devenit o amintire îndepărtată. Locul nostru unde mi-ai spus că-ți sunt dragă, acum este atât de singur. Nu te-ai mai întors în colțul unde ne-am jurat iubirea. Te-am așteptat, o eternitate!  Poză: Anca Butuman