Treceți la conținutul principal

Super BLOG

 

Mereu am fost pasionată de competiții pentru că acestea te inspiră sa-ti depășești limitele, să-ți dezvolți talentul și creativitatea. Cel mai bun mijloc prin care reușești aceste performanțe este participarea intr-un proiect de succes, Super Blog, o formulă magică pentru dezvoltarea personală unde vei avea parte de critici constructive si de premii geniale. 


Este pentru prima dată când voi participă intr-un proiect de anvergură, așa că vă aștept cu o susținere aici. 

Avem nevoie de noi provocări pentru evoluție. ❤

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O alta generatie sacrificata

Am o deosebita stima pentru profesorii ce-si iubesc meseria.  Orice  padure  are uscaciunile ei, dar, tare ma tem ca in Romania se va preface   intr-un  desert .  Nu pot intelege de ce sistemul se lupta sa alunge tinerii din tara, din scoala, sa le distruga visurile si sa asiste cu satisfactie in fata unui val de lacrimi, dezordine si dispret fata de lectura. Generatia ce a terminat frumosii ani de liceu in 2016, a avut ghinionul de a fi sacrificata in fata unor ''puteri nemarginite'' (si vor ramane mult timp asa daca populatia manipulata nu se foloseste de liberul-arbitru si de vot).   Pentru un profesor frustrat.. In 2016 tezele au fost corectate in alt judet. Profesorii ce  amenintau cu pasiune ca vor face greva, ca vor deveni modele pentru elevi, pentru a le arata ce inseamna sa lupti pentru drepturi..au capitulat.. Daca nu ati fost in stare sa va uniti, sa obtineti salarii decente de ce va razbunati pe noi, pe elevi?  Ce vin

Milka

  Aniversarea de 120 de ani a ciocolatei tandre este prilejul perfect pentru a accentua filozofia Milka: mai multă tandreţe oferită celor din jur inspiră şi aduce oamenii mai aproape, iar pe fiecare dintre noi ne face mai înţelegători, mai rabdători şi mai generoşi. Milka este inspirație, fericire, dar, generozitate, pasiune și liniște! 

Sfaturi utile pentru o vacanță reușită la Paris

          De la orașul luminilor, la orașul îndrăgostiților, Parisul este o destinație ideală pentru orice iubitor de artă, care te va fascina și te va convinge să revii pentru a doua oară. Incontestabil, Parisul nu este doar capitala unei țări, ci capitala unei istorii si a unei lumi gotice, o moștenire aparte care adăpostește amprente ale iluminismului.  1. Trebuie să-ți faci un plan cu obiectivele turistice ce te-ar fascina și să fii conștient că nu poți să le vizitezi pe toate în 2-3 zile. Ajungi foarte greu de la un obiectiv la altul pe jos și trebuie să folosești pentru confort și eficacitate mijloacele de transport.  Cel mai bun mijloc de transport este metroul, fiind complex este si bine organizat, cu numeroase hărți și semne. 10 bilete costă  13 euro. Îți recomand să folosești un autobuz OPEN TOUR PARIS, costă 34 de euro, dar este cea mai bună alegere care-ți permite să te plimbi confortabil în Paris și să vizitezi  cât mai multe locuri într-un interval scurt. 2.