Treceți la conținutul principal

Black Friday în pandemie



Stilul reprezintă o pictură însetată de personalitate, unde sufletul ni-l punem pe o pânză albă. Iubirea pentru design este șevaletul ce menține un echilibru între simțul artistic și luciditate. Astfel, fără o pasiune în armonie, stilul ar fi doar o toamnă fără culori.
Emoția de a-ți alinta setea de creativitate cu o nouă piesă vestimentară a fost susținută mereu de brand-urile de top care ne-au inspirat să avem propriul stil inedit. Pasiunea, originalitatea și depășirea limitelor au fost principiile de baze după care s-au ghidat și cei de la Answear. Relaxarea altora se poate reflecta într-o plimbare în magazinele aglomerate, motiv pentru care setea de frumos este de cele mai multe ori stinsă de aglomerații și oboseala de a proba. Pandemia ne-a oferit o lecție, se poate să te relaxezi cu un pahar de vin și să-ți permiți o aventură estetică și online. Pandemia mi-a transmis ce știam deja, este mult mai sigur și satisfăcător să-ți seduci instinctele vizuale în mediul online, decât să-ți strici pantofii stiletto preferați într-un carusel de magazine fără sfârșit. Aveam nevoie de o platformă capabilă care să concentreze cele mai frumoase piese într-un singur loc și să ne faciliteze cumpărăturile. 




Iar eu mă simt cu adevărat fericită când aleg cele mai bune cadouri pentru cei dragi, când văd un mic surâs pe chipul iubitului meu, el fiind uimit că i-am nimerit gusturile, că l-am eliberat din lanțurile cotidianului pentru câteva ore. Voiam să-i spun de multe ori că el este primul meu gând de dimineață, dar am ales doar să-i amintesc că-l iubesc prin cateva gesturi și cadouri. Adoră hainele de firmă, culorile acestora, calitatea și modul cum se pliază pe trupul său cu cerculețe de la prea multă bere. Stresul zilnic, situația actuală și suspiciunea lansată ca o bombă de mass-media, au fost lecții ce m-au învățat că oamenii au nevoie acum, ca niciodată, de un mic dar, de o șansă de a surâde ca niște copii care în inocența lor își doresc doar să trăiască prezentul, dincolo de fricile ancorate în lume. Acum avem nevoie să ne iubim mai mult ca niciodată, să ne amintim că suntem speciali si merităm tot ce este mai bun. 



Pandemia mi-a amintit că trebuie să iau atitudine și să aleg mereu piese calitative, ce pot fi integrate usor într-o ținută, piese basic ce se vor potrivi mereu în orice context social. Ador reducerile, dar ce am învățat pe parcursul anilor a fost să nu aleg niciodată piese ieșite din sezon doar pentru că au un preț seducător. De ce? Gândește-te, dragă cititorule, că dacă ai ghinionul de a nu avea marimi constante, o greutate constantă, poți să cazi într-o extremă. De multe ori mi-am luat haine mult mai mici ca măsură în speranța că luni voi merge la sală. Ghici ce? Au trecut cam 120 de zile de luni pe lângă mine și am ramas la fel de motivată să nu încep prea curând. 



Sfatul meu este să alegi doar haine de sezon, potrivite stilului tău. Pandemia a lovit cu multă cruzime în obiceiurile multora. Dacă cândva făceam cumpărături excesiv și luam articole cu gândul că poate îmi vor fi utile într-un anumit moment, acum, sunt mai reticentă și cântăresc foarte bine ideea de a-mi completa șifonierul cu ceva care nu-și are încă relevanța practică. 
Acest obicei plin de suspiciuni a fost remodelat când am descoperit site-ul celor de Answear, unde te simți ca într-un muzeu de bijuterii din diverse pânze, un muzeu cu cele mai noi și inedite colecții. Visul oricărei femei! Mărturisesc că m-am eliberat de reproșurile intime și mi-am ales câteva piese inedite pe care aștept cu nerăbdare să le integrez în ținute de sezon.  
Din fericire, dorința de a le aduce celor dragi un surâs, a fost îndeplinită de cei de la Answear care au reduceri senzaționale menite să ne elibereze din stresul cotidian și să ne aducă în extazul frumosului. Black Friday vine cu reduceri de necrezut care te fac să uiți că ne confruntăm cu o pandemie economică. 
 este site-ul meu preferat pe care-l recomand cu multă căldură. 



Eu aștept cu nerăbdare să-mi aleg câteva accesorii la reducere aurii, o pălărie bordo și o eșartă însemnată de culorile toamnei. 
Diesel este preferatul meu si o sa-l recomand mereu, are capacitatea de a vă conduce pe o poartă unde culorile și texturile vă vor mitui toate simțurile estetice. Vă avertizez! Piesele sunt vrăjite să vă transforme creativitatea într-o fântână nesecată de idei și concepte. Ador minunățiile de la Diesel, este o companie italiană de design, pionier în denim și casual fashion, cu cele mai extravagante piese pentru tineri. Mărturisesc că m-a atras acest brand de firmă când am descoperit că fondarului s-a gândit la o colecție capsulă cu haine făcute din materiale reciclabile. Din nou, pot sublinia de ce trebuie să alegem calitativ și să investim în piese de la firme recunoscute mondial. Pentru că brand-urile de top înainte de a concepe o piesă, se gândesc la impactul acesteia asupra naturii, la doza de inspirație pe care trebuie să o transmită, la valorile unui creator de modă, în plus, ceea ce purtăm ne reprezintă ca persoane, cu principii și trăiri estetice. 


Recunosc că am fost apatică când pandemia ne-a luat șansa de a lega prietenii și de a participa la evenimente de seamă. Îmi doream să mă afișez într-o ținută desăvârșită care să-mi pună în valoare trăsăturile. Îmi doream o rochie lungă, de un negru izvorât din nopțile fără stele. Visam să port din nou acea haină de blană și să fiu la fel de frumoasă pentru el cum umbra unei idei ar fi în ochii unui savant. Avem nevoie de medicamente pentru suflet, să ne simțim în normalitate pentru o clipă, izolați de temeri sau remușcări. Dacă ceva te face să te simți mai frumoasă, este tot ce trebuie! Nu ai nevoie de un eveniment să te simți liberă să experimentezi, să pozezi în haina care îți amintește cât este de unică. Fii cine îți dorești fără aprobarea altora și în lipsa unor petreceri pentru a radia. Dacă simți ceva, fă-o! Fă curat pe tocuri, poartă rochia aia senzuală care-i fură privirile celui iubit, joacă fifa în costum, fii tu, plin de stil și de personalitate! Fii frumos indiferent de peisaj, stii de ce? Pentru că tu esti pictorul acestei vieți! 
Nu uita! Tu esti artă! Nu te neglija! Fii frumos, fii valoros, fii tu cu un stil aparte!

 






Articol scris pentru competiția SuperBlog. 
Photo by me and Answear. 





 







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O alta generatie sacrificata

Am o deosebita stima pentru profesorii ce-si iubesc meseria.  Orice  padure  are uscaciunile ei, dar, tare ma tem ca in Romania se va preface   intr-un  desert .  Nu pot intelege de ce sistemul se lupta sa alunge tinerii din tara, din scoala, sa le distruga visurile si sa asiste cu satisfactie in fata unui val de lacrimi, dezordine si dispret fata de lectura. Generatia ce a terminat frumosii ani de liceu in 2016, a avut ghinionul de a fi sacrificata in fata unor ''puteri nemarginite'' (si vor ramane mult timp asa daca populatia manipulata nu se foloseste de liberul-arbitru si de vot).   Pentru un profesor frustrat.. In 2016 tezele au fost corectate in alt judet. Profesorii ce  amenintau cu pasiune ca vor face greva, ca vor deveni modele pentru elevi, pentru a le arata ce inseamna sa lupti pentru drepturi..au capitulat.. Daca nu ati fost in stare sa va uniti, sa obtineti salarii decente de ce va razbunati pe noi, pe elevi?  Ce vin

Dulceață din copilărie

 Indiferent de obstacole, de timpul limitat și de resursele de energie, avem nevoie de o alimentație corespunzătoare care să ne mențină îndrăgostiți de stilul nostru de viață. Mii de studii au arătat cât este de vital să folosim produse naturale, ce au trecut prin mâinile unor fermieri adevărați, tratând cu pasiune și grijă roadele pământului. Avem nevoie de siguranță și de mai multe cunoștințe când ne alegem meniul zilnic. De ce? Pentru că masa zilnică trebuie să conțină suficiente vitamine si carbohidranti, pentru că ce mâncăm ne influențează: starea noastră de spirit, toleranța, capacitatea de adaptare și de a depune efort în activitățile cotidiene.  Orașul ne-a limitat alegerile, ne este mult mai dificil să găsim ingrediente proaspete, lipsite de coloranți sau de alte substanțe dubioase care să le păstreze ,,instacte" pe o lungă perioadă de timp. Motiv pentru care, Bacania Tei vine în ajutorul nostru cu diverse categorii de produse, care să ne reamintească că avem nevoie de o

Lysaskin Xerolys

  Pielea este precum un jurnal care spune o poveste despre tine, dar stă în puterea ta să poți schimba oricând cursul poveștii, oferindu-i îngrijire și protejând-o. Daca o știi uscată, cu tendință de descuamare sau tendință atopică înseamnă că bariera cutanată este afectată și ai nevoie de o îngrijire avansată. Descoperă gama Lysaskin și schimbă firul poveștii pielii tale! Produsele Lysaskin sunt dezvoltate și fabricate în Franța în strânsă colaborare cu cei mai importanți medici dermatologi și cosmetologi. Portofoliul de produse cuprinde produse pentru aproape toate stadiile de uscăciune a pielii: de la piele uscată la piele sever uscată, piele cu tendință atopică sau psoriatică, bătături.