Treceți la conținutul principal

Aroma unei amintiri unice Bottega Verde

 


Să-ți simți bătăile inimii cum ajung la un echilibru cu mintea încărcată de reproșuri, este un țel pe care-l dorim realizat cu toții. Echilibrul emoțiilor, o sete de liniște și de plutire pe culmile extazului sunt doar arome de iubire, iubirea de sine. Voiam să-mi alint trupul istovit de presiunea cotidiană, să mă las pradă unei voințe fără trup, voiam să devin chiar eu o aromă seducătoare. Când gândurile erau rătăcite într-un labirint de neînțeles, când media ne-a împărțit frică și dezorientare, aveam nevoie de un moment cu mine, să-mi alin temerile și să mă iubesc. 


Au trecut ani de când nu am mai simțit cum trandafirii îmi mângâie pielea arsă de soare și ridată de timp. Un sărut etern îmi lăsa pe trup fiori și un parfum de vis. Eram în apartamentul meu modest, dar grădina de arome care îmi înfășurau mintea mă plimbau pe un tărâm cu milioane de flori suspendate, vaste în culori și emoții. Simțeam cum acea aromă de mentă îmi învăluia trupul în cea mai fină mătase de la cel mai iscusit croitor. 

Mi-am învăluit orgoliul nerăbdător în vanilia care-mi amintea de gustul copilăriei, de plăcinta bunicii cu acea cocă fragilă. Cum alergam în jurul cuptorului, o prindeam pe ea de rochie și o așteptam să se întoarcă și să-mi ofere un surâs. Aromele sunt emoții ce ne readuc amintiri și clipe pe care ni le dorim trăite. Vanilie îmi era inima înghețată de munca anostă, iar ritualul ce aveam să-l parcurg era o eliberare din modestia traiului.  M-am închinat într-un altar de miresme, unde credința îmi era setea de frumos, de liniște, de acceptare. 

Am încercat ceva nonconformist și mi-am scăldat trupul cu aromele tomnatice ale vinului. Prima iubire, prima privire ce îmi dădea de înțeles că-i sunt dragă, primul sărut apăsat de griji erau doar câteva amintiri ce mi-au fost trezite din refugiul năpădit de nostalgie. Vinul sec ce-mi aducea slăbiciune și setea de pasiune, îmi îmbrățișa cu nonșalanță chipul presărat de griji. Este ciudat cum dulceața unei arome te poate purta de la agonie la extaz, cum balsamul făurit din trandafiri îți poate aminti că ai nevoie de un sărut pe buzele singuratice, că ai nevoie să te iubești mai mult și să-ți admiri trăsăturile ce radiază în lume. Nu ai idee cât de frumoasă poți să fii în ochii unui străin! Avem nevoie de o aventură pe un tărâm presărat de arome. Aveam nevoie de o lume care să ne dezorienteze simțurile, să le aducă pe culmile plăcerii, aveam nevoie de un viciu care să ne ofere inspirația de a ne scrie propriul destin cu parfum de învingător. 

Iar pentru că îmi doresc să mă joc cu simțurile voastre vă recomand cremele de corp ce mi-au reamintit cât sunt de specială. https://www.bottegaverde.ro/creme-lotiuni-hidratante-corp

Au produse ireale, rezultatele lor se bazează pe o muncă asiduă și o cercetare continuă ca noi să ne delectăm simțurile. Ai simțit vreodată cum slăbiciunea zilnică îți întunecă felul de a judeca și percepția? Este anormal cum a devenit o normalitate să trăiești un haos cotidian, să fii sub presiune mereu. Din momentul când privești ambalajele colorate, dar pline de rafinament te gândești cât esti de norocos în acea clipă. Exteriorul a fost mereu promițător, iar efectele sunt peste așteptări. Cutiile acestora mi-au amintit de un mozaic chinezesc din flori și pietre semi-pretioase. Culorile vii, texturile și aromele sunt divine!

Bottega verde https://www.bottegaverde.ro/ este inspirația mea zilnică care-mi oferă clipe răcoritoare și poezii palpabile despre feminitate. Sunt dependentă de acea mireasmă care-mi oferă o eternitate de iubire, pentru chipul ridat de amintiri, pentru buzele sărutare doar de dor, pentru trupul istovit de călătoria vieții. Aromele înseamnă fericire, iar fericirea doar tu ți-o poți face dar! 


Articol scris pentru competiția SuperBlog. 

Photo from Bottega verde, Marifa Britvich Gunnar3000 Julia Sudnitskaya from dreamstime.com ( ne ofera royalty free) 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O alta generatie sacrificata

Am o deosebita stima pentru profesorii ce-si iubesc meseria.  Orice  padure  are uscaciunile ei, dar, tare ma tem ca in Romania se va preface   intr-un  desert .  Nu pot intelege de ce sistemul se lupta sa alunge tinerii din tara, din scoala, sa le distruga visurile si sa asiste cu satisfactie in fata unui val de lacrimi, dezordine si dispret fata de lectura. Generatia ce a terminat frumosii ani de liceu in 2016, a avut ghinionul de a fi sacrificata in fata unor ''puteri nemarginite'' (si vor ramane mult timp asa daca populatia manipulata nu se foloseste de liberul-arbitru si de vot).   Pentru un profesor frustrat.. In 2016 tezele au fost corectate in alt judet. Profesorii ce  amenintau cu pasiune ca vor face greva, ca vor deveni modele pentru elevi, pentru a le arata ce inseamna sa lupti pentru drepturi..au capitulat.. Daca nu ati fost in stare sa va uniti, sa obtineti salarii decente de ce va razbunati pe noi, pe elevi?  Ce vin

Sfaturi utile pentru o vacanță reușită la Paris

          De la orașul luminilor, la orașul îndrăgostiților, Parisul este o destinație ideală pentru orice iubitor de artă, care te va fascina și te va convinge să revii pentru a doua oară. Incontestabil, Parisul nu este doar capitala unei țări, ci capitala unei istorii si a unei lumi gotice, o moștenire aparte care adăpostește amprente ale iluminismului.  1. Trebuie să-ți faci un plan cu obiectivele turistice ce te-ar fascina și să fii conștient că nu poți să le vizitezi pe toate în 2-3 zile. Ajungi foarte greu de la un obiectiv la altul pe jos și trebuie să folosești pentru confort și eficacitate mijloacele de transport.  Cel mai bun mijloc de transport este metroul, fiind complex este si bine organizat, cu numeroase hărți și semne. 10 bilete costă  13 euro. Îți recomand să folosești un autobuz OPEN TOUR PARIS, costă 34 de euro, dar este cea mai bună alegere care-ți permite să te plimbi confortabil în Paris și să vizitezi  cât mai multe locuri într-un interval scurt. 2.

Lysaskin Xerolys

  Pielea este precum un jurnal care spune o poveste despre tine, dar stă în puterea ta să poți schimba oricând cursul poveștii, oferindu-i îngrijire și protejând-o. Daca o știi uscată, cu tendință de descuamare sau tendință atopică înseamnă că bariera cutanată este afectată și ai nevoie de o îngrijire avansată. Descoperă gama Lysaskin și schimbă firul poveștii pielii tale! Produsele Lysaskin sunt dezvoltate și fabricate în Franța în strânsă colaborare cu cei mai importanți medici dermatologi și cosmetologi. Portofoliul de produse cuprinde produse pentru aproape toate stadiile de uscăciune a pielii: de la piele uscată la piele sever uscată, piele cu tendință atopică sau psoriatică, bătături.